Verzenden & retouren

1. Terugkeer
1. Wij staan ​​alleen voor een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaken door ons. 2. Als in het terugkerende pakket niet alle benodigde accessoires en onderdelen zijn inbegrepen, worden de kosten van de accessoires en onderdelen afgetrokken van de totale productprijs en kan alleen een gedeeltelijke terugbetaling worden gegarandeerd.
3. Als u om welke reden dan ook, de grootte, de kleur of de restitutie moet wijzigen door de reden van "In tegenstelling tot", wordt de verzendkosten afgetrokken van de totale productprijs.
2. Uitwisseling
Wij accepteren uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u artikelen wilt ruilen in een andere stijl, dan dient u uw artikelen voor een teruggave te retourneren (volgens Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste stijl.
U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle labels bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.
Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.
Terug